Demircilik İlkokulu

WEB https://demircilikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Demircilik Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi No21 Elbistan / Kahramanmaraş
VİZYON : Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda vatanına milletine bayrağına milli ve manevi değerlerine bağlı ailesine ve Türk milletine yararlı nesiller, çağdaş bilim ve teknolojinin farkında olan yeniliklere açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden toplumsal sorumluluk bilinci olan milletimize ait değerleri yaşayan ve yaşatan hoşgörü sahibi olaylara geniş bir açıdan bakabilen özgüveni gelişmiş sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyleri yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini vatanını milletini seven ve daima insan haklarına saygılı devletine ve milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM 09:00 / 14:20
Saatler : 09:00 / 14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : MAHALLENİN SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : DEMİRCİLİK MAHALLESİ ELBİSTAN KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ:172 KM. İLÇE MERKEZİ:12 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :